Ordlista Onlinebingo

Det kanske är speciellt online som man kan behöva en ordlista när man är nybörjare på bingo och inte minst i chatten. Här har vi valt att dela upp listorna till två, en som är för att spela bingo online

generellt och en som är speciellt för chatten. Det är nämligen så att till varje spel på en bingosajt finns en chatt. Där kan man spela chattspel och prata med de andra som spelar under dragningens gång.

Automarkering

Detta är en funktion som är särskilt till för dig som har många brickor eller vill göra något annat under själva dragningen. Den fungerar nämligen så att man bara klickar på den ruta där det står automarkering och sedan håller spelet reda på sig självt. Den har koll på dragningen och markerar de nummer som du har utan att du behöver göra något alls. Det är bara att titta och se om man vinner, spela chattspel eller helt

Onlinebingo

enkelt gå och göra något annat.

Bli medlem

För att kunna spela på en bingosajt överhuvudtaget så krävs det att man blir medlem där. Det är enkelt att registrera sig och tar i regel bara några minuter. Oftast går det till så att du får fylla i ett antal uppgifter om dig själv, vad du vill ha för användarnamn och lösenord till ditt konto. När det är klart är det bara att sätta in pengar och börja spela.

Bonus

När man blir medlem på en bingosajt så brukar man ofta få bonus, den brukar då vara i form av pengar att spela för på sajten. Det finns några olika typer av bonus men den allra vanligaste är Insättningsbonusen. Den kallas även ibland för Välkomstbonus, som egentligen är något annat. Så hur mycket får man då? Jo det brukar gå till så att när du sätter in pengar på ditt spelkonto första gången så matchar bingosajten din insättning med 100 % upp till en viss summa pengar. Ofta ligger bonusen på 100 % upp till 2000 kronor, det betyder att du kommer att få lika mycket i bonus som du själv sätter in om du inte sätter in över 2000 då kommer du ändå bara att få just 2000 kronor i bonus eftersom att det är taket. Så sätter du in 200 kronor så kommer du att ha 400 kronor på spelkontot efteråt.

Bingopengar

Chatten

Till varje spel finns det alltid en chatt i samma fönster som spelet. Där kan du prata med de andra som spelar samtidigt och även spela så kallade chattspel. Det gör att du exempelvis kan bestämma träff med dina vänner på ett visst bingospel och spela tillsammans samtidigt som ni pratar med varandra. I varje chatt finns det chattvärdar som ska hålla ordning på chatten, se till att folk har trevligt och sköter chattspelen.

Jackpott

När du spelar online så kommer du märka att det finns Jackpott på några av spelen. Det betyder att det finns en extra vinstpott som växer beroende på hur många spelare som är med och tävlar. För att vinna denna Jackpott ska man ofta få bingo inom ett visst antal dragna nummer i spelet. Ju större jackpotten är desto färre dragna nummer måste man oftast få bingo inom. Om ingen spelare vinner jackpotten så kommer de pengarna att flyttas med till jackpotten på nästa spel som då blir ännu större än den förra. På det sättet kan det bli ganska stora jackpottvinster på bingo online.